By / 26th November, 2014 / Uncategorized @en / No Comments

Es presenten els primers allotjaments amb la distinció ‘hotel gastronòmic’
La Generalitat anuncia quins són els 28 establiments que tenen la nova certificació
Dilluns, 5 de maig de 2014

La Generalitat acaba de presentar els primers allotjaments del Principat als quals ha concedit la distinció d’hotel gastronòmic. En total són 28 establiments arreu del país, dels quals 14 són a les comarques gironines, sis s’ubiquen a les comarques de Lleida, cinc a les de Barcelona i tres a les de Tarragona.

Alguns dels establiments distingits són l’hotel Ca l’Arpa de Banyoles i el Casamar de Llafranc —tots dos amb una estrella a la guia Michelin—, l’hotel Empordà de Figueres, Can Boix de Peramola, la Plaça de Madremanya, la Fonda Europa de Granollers, el Monegal de Sant Llorenç de Morunys o l’hotel Sant Pere del Bosc de Lloret de Mar, Masia del Cadet de l’Espluga de Francolí, entre d’altres.

El distintiu d’hotel gastronòmic el poden obtenir aquells allotjaments de menys de 50 habitacions que tenen una oferta gastronòmica basada en plats de cuina catalana elaborats amb productes de proximitat, de denominacions d’origen protegides i d’Indicació Geogràfica Protegida.
fuckingpornfreefuckingpornfree.comfuckingpornfree.comfuckingpornfreefuckingpornfree
L’objectiu de la Direcció General de Turisme és arribar abans de final d’any a una cinquantena d’establiments, per tal de crear la massa crítica necessària per desenvolupar una campanya de màrqueting específica d’aquests establiments, tot aprofitant la magnífica imatge gastronòmica de què disposa Catalunya arreu del món.


Leave a Comment