Aquest hotel ofereix una bona estada per als amants de la cultura i la natura, situat al bell mig de la Ruta del Cister i al peu del monestir de Poblet.

A més a més es poden realitzar multitud d’excursions, ja sigui a peu, amb quads, a caball, ja que hi ha una bona oferta d’activitats per als amants de la muntanya.

L’hotel es pot posar en contacte amb les diferents empreses per contractar les rutes culturals i d’oci.
fuckingpornfree.comfuckingpornfree.comfuckingpornfreefuckingpornfree
Als peus del Paratge Natural de Poblet trobaran un dels hotels familiars amb més tradició de la comarca. Antiga masia del segle XIV, situada a l’Espluga de Francolí, en el complex residencial de Les Masies, a 800 metres del Reial Monestir de Poblet, condicionada amb el cofort actual en situació privilegiada per a estades de les que saben apreciar la autèntica qualitat de vida. A la Masia del Cadet, portem més de 20 anys oferint els nostres serveis d’allotjament i restaurant, fidels a la qualitat i exigència dels nostres clients. Masia del Cadet es caracteritza per un entorn de pau i tranquil·litat i, juntament amb els valors de constància, dedicació i vocació de servei, vetlla constantment perquè gaudeixin d’aquests moments tan preuats per al descans.