Degut a  l’afluència de de bikers a les nostres instal · lacions hem cregut oportú oferir una oferta interessant, en la qual us oferim un bon esmorzar a primera hora i després de la seva sortida, un bon dinar per recuperar forces.
Us facilitem la guia “Muntanyes de Prades, un grapat d’excursions” perquè us podeu planificar l’excursió per les muntanyes de Prades, així com el Paratge Natural d’Interès Nacional del bosc de Poblet.
Aquesta proposta ha estat pensada per fer-la entre setmana, ja que podem oferir el servei de recollida en alguna localitat propera.
El preu és de 25 € per persona € (IVA incl.).
Disposem de pàrquing privat vigilat i de mànega d’aigua per a neteja de les bicicletes.

OFERTA PER PASSEJAR PER LES MUNTANYES DE PRADES I EL BOSC DE POBLET

Per Masia del Cadet / 9th setembre, 2014 / Hotel / No hi ha comentaris
Si us agrada caminar per la muntanya, us proposem passejar per les muntanyes de Prades, així com el Paratge Natural d’Interès Nacional del bosc de Poblet. Us facilitem la guia “Muntanyes de Prades, un grapat d’excursions” perquè us podeu planificar la seva excursió.

Masia del Cadet, per als que no disposen de vehicle, li ofereix la possibilitat de recollida a l’estació de ferrocarrils així com la recollida a la finalització de la seva excursió.

Aquesta proposta ha estat pensada per fer-la entre setmana, ja que podem oferir l’habitació fins a les 18 h.

Només dir-vos que us oferim per a dues persones un bon sopar, habitació, esmorzar i picnic per emportar per 135 € (IVA incl.). En cas que vingueu sols el preu és de 80 € (IVA incl.).

Disposem de pàrquing privat vigilat.


Deixa un Comentari