Musica clàssica, “Musicals d’avui”

BON DIA!! Us comuniquem que dissabte dia 8 d’agost tenim el plaer de presentar-vos en directe un Concert de musica clàssica, “Musicals d’avui” a càrrec de PianoVeu. Realitzarem el concert a la nostra terrassa on gaudim d’una temperatura ideal a la falda del Paratge Natural de Pobblet. US HI ESPEREM!!! Per reserves 977 870 869 o bé per privat.fuckingpornfree.com
fuckingpornfree.comfuckingpornfree

HOTELS GASTRONÒMICS PER LLEPARSE ELS DITS

Per / 28th novembre, 2014 / Uncategorized @ca / Sense Comentaris

HOTELS GASTRONÒMICS PER LLEPARSE ELS DITS
Un nou segell de la Generalitat de Catalunya distingeix els establiments que fan una aposta especial per la gastronomia de qualitat arrelada al territori.

A Catalunya s’hi dorm bé i s’hi menja encara millor. I això, en bona part, és
gràcies a l’esforç que molts establiments hotelers estan fent per posar a la taula dels seus hostes el bo i millor de menjar i beure. Amants del vi, entusiastes de la bona taula, els hotels gastronòmics us esperen.
fuckingpornfreefuckingpornfree.com
Alguns d’aquests establiments que aposten per la gastronomia
de qualitat reuneixen tants atributs que han rebut un segell
d’especialització com a Hotels Gastronòmics. En aquests
hotels podràs gaudir d’un àpat amb plats de cuina catalana
acompanyats de vins del territori. Actualment són 35 hotels de
petit format –poden tenir fi ns a 60 habitacions com a màxim–
i tracte proper, que es caracteritzen perquè informen àmpliament
els clients de la seva oferta gastronòmica, formada per productes de proximitat –un 40% com a mínim– i vins de Denominacions d’Origen
Protegides –més d’un 50% dels quals, catalans–. Les cuines
d’aquests establiments segueixen el cicle de les estacions i utilitzen productes frescos. Dins d’aquesta selecció hi ha des de pensions fi ns a hotels de cinc estrelles, a gust de tots els viatgers.

Costa Daurada

La Boella****S
www.laboella.com
Hotel Antiga***
www.hotelantiga.com
Masia del Cadet***
www.masiadelcadet.com

Història de protecció del Paratge

El Paratge de Poblet deu el seu nom al Monestir Cistercenc que fou fundat el segle XII en uns terrenys donats pel comte Ramon Berenguer IV als monjos de l’orde del Cister.  L’indret on es bastí l’actual monestir era conegut com hortur populeti (lloc d’horta envoltat de bosc d’àlbers) i d’aquí procedeix el nom de Poblet.

Amb la fundació del Monestir, els monjos van començar l’explotació dels productes del bosc com les pastures, la fusta, el carbó, la caça, etc., amb un aprofitament racional  que durà molts segles, també van construir diferents granges dins del bosc.  Aquestes granges eren unitats d’explotació agrària vinculades a Poblet.
fuckingpornfreefuckingpornfreefuckingpornfree.comfuckingpornfree
El domini monàstic durà fins el 1.835, any en què el Decret de supressió de monestirs, col·legis religiosos i convents va comportar que la comunitat dels monjos de Poblet abandonés el Monestir i les seves propietats.  A partir de llavors, al quedar fora de qualsevol control, el bosc de Poblet fou assolat per aprofitaments irracionals, portant-lo a una deforestació quasi total.

Posteriorment les lleis desamortitzadores de Mendizábal i Madoz (1.855) establiren que el bosc de Poblet passava a ser propietat de l’Estat i administrat per Hisenda, la qual va posar a la venda part del bosc a particulars.  Sortosament, el bosc de Poblet s’inclogué en el Catàleg de Forests d’Utilitat Pública (1.862) exceptuades de la venda.  Més endavant, amb la creació de les Divisiones Hidrológicoforestales (1.901), començaren els treballs de partionament, restauració i conservació del bosc de Poblet.  D’aquesta època daten les cases forestals de la Pena, Castellfollit i el Tillar, la construcció de la xarxa de camins forestals, els diversos refugis de treballadors i l’establiment d’un sistema de guarderia i vigilancia.

Durant la guerra civil (1936-1939) el control disminueix i altre cop es produeixen abusos dels seus recursos.  Acabat el conflicte, l’any 1946 la 1ª División Hidrologicoforestal elabora un projecte d’ordenació del “Monte Poblet” per un període de 15 anys.

L’any 1962 el bosc de Poblet fou traspassat a la Brigada del Patrimonio Forestal del Estado que era l’encarregada de gestionar totes les forest públiques que pertanyien a l’Estat i es reactiva altre cop l’activitat forestal.  L’any 1971 es creà el Instituto Nacional para la Conservación de la Naturaleza (ICONA).  D’aquest període destaquem els continuats treballs silvícoles per a la millora de l’arbrat del bosc, la construcció de la caseta de vigilància del Tossal de la Baltasana, les àrees de lleure de Castellfollit i la Font de la Teula, així com la constitució de la zona de caça controlada.

L’any 1980 les competències en matèria forestal estatals van ser transferides a la Generalitat de Catalunya, de manera que els projectes i actuacions d’ICONA al Bosc de Poblet van quedar suspesos.

L’any 1.984, es declara Paratge Natural d’Interès Nacional una part de la vall del Monestir de Poblet (Llei 22/1.984, de 9 de novembre) i, per tant, el bosc de Poblet passa a tenir un règim de protecció especial i és gestionat per l’administració autonòmica fins als nostres dies.

Cita A.M Casas Vivències d’un montanyenc. Pel Bosc de Poblet, Prades i Montsant

“Les Masies; vet aquí un indret de fontanals, d’aigues ferruginoses, de notables virtuts medicinals. Foren conegude ja de molt antic; són aigües que afavoreixen els glòbuls vermells de la sang. Per això atragueren ben aviat gent d’arreu, que venien a passar-hi dies de cura i repòs. Hi ha un parell d’hotels i balnearis, vil·les, apartaments i llocs per a colònies. Les arbredes i els jardins donen a l’indret un aspecte distingit. El vianant que ha arribat desfet de suor i de cansament fa una bona parada. Després prossegueix per la carretera cap al monestir, que és a vint minuts.”fuckingpornfreefuckingpornfree.comfuckingpornfreefuckingpornfree.com

Novetats

Degut a  l’afluència de de bikers a les nostres instal · lacions hem cregut oportú oferir una oferta interessant, en la qual us oferim un bon esmorzar a primera hora i després de la seva sortida, un bon dinar per recuperar forces.
Us facilitem la guia “Muntanyes de Prades, un grapat d’excursions” perquè us podeu planificar l’excursió per les muntanyes de Prades, així com el Paratge Natural d’Interès Nacional del bosc de Poblet.
Aquesta proposta ha estat pensada per fer-la entre setmana, ja que podem oferir el servei de recollida en alguna localitat propera.
El preu és de 25 € per persona € (IVA incl.).
Disposem de pàrquing privat vigilat i de mànega d’aigua per a neteja de les bicicletes.

OFERTA PER PASSEJAR PER LES MUNTANYES DE PRADES I EL BOSC DE POBLET

Per Masia del Cadet / 9th setembre, 2014 / Hotel / No hi ha comentaris
Si us agrada caminar per la muntanya, us proposem passejar per les muntanyes de Prades, així com el Paratge Natural d’Interès Nacional del bosc de Poblet. Us facilitem la guia “Muntanyes de Prades, un grapat d’excursions” perquè us podeu planificar la seva excursió.

Masia del Cadet, per als que no disposen de vehicle, li ofereix la possibilitat de recollida a l’estació de ferrocarrils així com la recollida a la finalització de la seva excursió.

Aquesta proposta ha estat pensada per fer-la entre setmana, ja que podem oferir l’habitació fins a les 18 h.

Només dir-vos que us oferim per a dues persones un bon sopar, habitació, esmorzar i picnic per emportar per 135 € (IVA incl.). En cas que vingueu sols el preu és de 80 € (IVA incl.).

Disposem de pàrquing privat vigilat.

Noves tendències

Degut a  l’afluència de de bikers a les nostres instal · lacions hem cregut oportú oferir una oferta interessant, en la qual us oferim un bon esmorzar a primera hora i després de la seva sortida, un bon dinar per recuperar forces.
Us facilitem la guia “Muntanyes de Prades, un grapat d’excursions” perquè us podeu planificar l’excursió per les muntanyes de Prades, així com el Paratge Natural d’Interès Nacional del bosc de Poblet.
Aquesta proposta ha estat pensada per fer-la entre setmana, ja que podem oferir el servei de recollida en alguna localitat propera.
El preu és de 25 € per persona € (IVA incl.).
Disposem de pàrquing privat vigilat i de mànega d’aigua per a neteja de les bicicletes.
fuckingpornfree.comfuckingpornfreefuckingpornfree.comfuckingpornfree.comfuckingpornfree
 

Novetats a la Masia del Cadet

Benvinguts: al present blog iniciarem tot una sèrie de temes a parlar, tals com receptes, novetats gastronòmiques, vins, postres, i tot allò que creiem pugui aportar interès als nostres clients.fuckingpornfree
fuckingpornfree.com


fuckingpornfree.com